POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm, modalitățile și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal, precum și drepturile și opțiunile de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu cele mai recente evoluții sau evenimente din domeniul dumneavoastră de interes. 

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER  PERSONAL

Operatorul în relația cu datele dvs. cu caracter personal este TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA cu sediul în Cluj, Cluj-Napoca, str. Tăietura Turcului nr. 47, jud. Cluj înregistrată la Registrul Comerţului sub ORC Cluj J12/8/1991, CUI RO199044 în calitate de proprietar al website-ului www.clubtransilvania.ro.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

·        Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa poștală, inclusiv adresa de domiciliu, în cazul în care ne-ați comunicat-o, adresa profesională, numărul de telefon, numărul de telefon mobil, numărul de fax și adresa de e-mail;

·        Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastră de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

·        Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte;

·        Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale a operatorului;

·        Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră;

·        Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice;

·        Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA sau ale unui terț, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese;

·        În cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face dacă, pe lângă un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi întrunite și una dintre următoarele condiții specifice de prelucrare:

o   A fost obținut consimțământul persoanei vizate; 

o   Avem o obligație legală de prelucrare a acestor categorii de date;

o   Prelucrarea este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. 

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vă putem folosi datele cu caracter personal în următoarele scopuri („Scopuri Permise”):

·        Oferirea de servicii : informatii, felicitari, vouchere sau alte materiale promotionale ;

·        Gestionarea și administrarea relației contractuale cu clienții noștri;

·        Respectarea obligațiilor noastre legale ;

·        Analizarea și îmbunătățirea serviciilor și comunicărilor noastre către dumneavoastră, inclusiv  (întrucât avem un interes legitim să ne îmbunătățim în mod continuu serviciile) efectuarea de sondaje în rândul clienților cu privire la nivelul de satisfacție al clienților cu privire la serviciile TRANSILVANIA CONSTRUCȚII și Club Transilvania.

·        În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus, sau în orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislației aplicabile. 

De asemenea, pe baza consimțământului dumneavoastră, vă putem transmite diverse comunicări prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu privire la serviciile, produsele, evenimentele și proiectele TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA sau alte evenimente promoționale.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile Permise, ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare a datelor dumneavoastră (inclusiv obligația legală a societății Transilvania Constructii de a continua să stocheze datele respective) și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

·        Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem;

·        Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

·        Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;

·        Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ;

·        Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii;

·        Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră;

·        Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. TRANSILVANIA CONSTRUCȚII SA va putea, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact: 

Posta: Cluj Napoca, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 41, Cluj, Romania, 400326
Email:manager@clubtransilvania.ro
Mobil: +4 0724351381

În ceea ce privește comunicările de marketing primite de la noi, puteți, de asemenea, să vă retrageți consimțământul în orice moment prin simpla accesare a linkului de „dezabonare” de la subsolul fiecărui mesaj primit prin e-mail de la noi.

Pentru a ne conforma obligațiilor legale de securitate și confidențialitate a datelor ce ne revin, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea, comunicându-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informații necesare pentru a verifica faptul că solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România

ACTUALIZĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cea mai recentă actualizare a acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a fost realizată în luna Mai 2018. Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe pagina noastră de internet versiunea modificată a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal și/sau o vă vom pune la dispoziție în alt mod. 

Pentru mai multe informatii despre politica de confidentialitate nu ezitati sa ne contactati la:

Posta: Cluj Napoca, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 41, Cluj, Romania, 400326
E: manager@clubtransilvania.ro
M: +4 0724351381

Alte activități sportive

Unul din principalele avantaje ale Clubului Transilvania este generosul teritoriu de 5,5 ha pe care îl acoperă baza sportivă, suprafața fiind realmente înconjurată de natură. De aceea ne considerăm norocoși să putem găzdui și organiza evenimente în această veritabilă „oază de verdeață”. Cu toate că ne găsim la doar doi kilometri de centrul Clujului, ai impresia că te afli în natură, afară din oraș, departe de poluarea chimică și fonică. Club Transilvania oferă multiple posibilități de recreere atât în aer liber, cât și în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2.

Sala de sport este prevăzută cu:

  • 12 spaliere ideale pentru încălzire și antrenamente specifice
  • un teren de tenis de tip in doors, cu suprafață sintetică și rapidă, utilizabil și pentru tenis cu piciorul
  • un teren de volei modern, cu fileu reglabil pe înălțime, iar la cerere se poate pune la dispoziție și scaun pentru arbitru
  • două coșuri pliabile de baschet pe lateral și încă 8 coșuri dispuse pe lungimea sălii, ideale pentru antrenamente și încălzire
  • facilități pentru alte activități sportive precum arte marțiale, fotbal în sală, handbal, tenis de masă, tir cu arcul, badminton, gimnastică etc.

Tenis cu piciorul

  • activitățile care țin de acest sport se desfășoară pe terenurile de tenis special destinate acestui scop
  • suprafețele sunt acoperite cu zgură roșie
  • 4 dintre cele 9 terenuri sunt prevăzute cu instalație de iluminare nocturnă
  • terenurile de tenis dispun și de două tribune
  • terenurile sunt grupate si împrejmuite în raportul 4/4/1
  • sunt adaptate perfect pentru organizarea competițiilor sportive pentru adulți și pentru cei mici
  • suprafețele sunt deschise publicului începând din luna martie și până la jumătatea lunii noiembrie. Condițiile meteorologice pot determina unele modificări de orar
  • ca să rămâi în formă și în lunile de iarnă, te poți antrena în sala de sport dotată cu o suprafață rapidă pentru practicarea tenisului cu piciorul
  • poți rezerva terenul dorit direct de pe pagina de Facebook sau din modulul de rezervări online

Baschet

  • terenul de baschet este amplasat în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2
  • există două coșuri pliabile de baschet pe lateral și încă 8 coșuri dispuse pe lungimea sălii, ideale pentru antrenamente și încălzire
  • accesul în sala de sport se poate face direct de pe aleea din curte sau din clădire, ceea ce constituie un avantaj în timpul iernii
  • pe timp de iarnă sala este încălzită la temperatura de 14 C
  • accesul la vestiare este gratuit. Acestea sunt dotate cu toalete, dușuri și dulapuri pentru bărbați și femei
  • accesul la platforma de rezervări online este foarte facil

Volei

  • terenul de volei este amplasat în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2
  • terenul dispune de un fileu de volei modern, reglabil pe înălțime. La cerere, punem la dispoziție și scaun pentru arbitru
  • accesul în sala de sport se poate face direct de pe aleea din curte sau din clădire, ceea ce constituie un avantaj în timpul iernii
  • pe timp de iarnă sala este încălzită la temperatura de 14 C
  • accesul la vestiare este gratuit. Acestea sunt dotate cu toalete, dușuri și dulapuri pentru bărbați și femei
  • accesul la platforma de rezervări online este foarte facil

Tenis

  • suprafețele sunt acoperite cu zgură roșie
  • 4 dintre cele 9 terenuri sunt prevăzute cu instalație de iluminare nocturnă
  • terenurile de tenis dispun de două tribune de la care poți urmări cele mai bune momente ale jocului
  • terenurile sunt grupate si împrejmuite în raportul 4/4/1
  • sunt adaptate perfect pentru organizarea competițiilor sportive pentru adulți și pentru cei mici
  • suprafețele sunt deschise publicului începând din luna martie și până la jumătatea lunii noiembrie. Condițiile meteorologice pot determina unele modificări de orar
  • 2-3 terenuri sunt închiriate în fiecare sezon unora dintre cei mai buni antrenori de tenis din Cluj care predau cursuri individual sau unor grupe de copii
  • ca să rămâi în formă și în lunile de iarnă, te poți antrena în sala de sport dotată cu o suprafață rapidă pentru practicarea tenisului
  • poți rezerva terenul dorit direct de pe pagina de Facebook sau din modulul de rezervări online

Fotbal

  • terenurile au, în general, dimensiunea de 40 x 20 m
  • există și un teren de fotbal sintetic cu suprafața de 60 x 40 m care se poate închiria la cerere
  • dispunem și de un teren cu dimensiunea de 70 x 50 m, cu iarbă naturală, ideal pentru o partidă de fotbal 9 la 9
  • terenurile sunt împrejmuite cu plasă de sârmă și dotate cu instalație de iluminare nocturnă
  • asigurăm o calitate foarte bună a gazonului și o aderență cât mai bună a suprafeței de joc pe toate terenurile utilizând granule de cauciuc de două ori pe lună
  • terenul de fotbal numărul 1, modernizat în anul 2020, a fost dotat cu un gazon de foarte bună calitate, în două culori
  • terenurile sunt ideale pentru turnee și cupe organizate în cadrul pasionaților de fotbal
  • îți punem la dispoziție o parcare generoasă, precum și accesul la vestiare cu dușuri și dulapuri pentru stocarea bunurilor personale
  • ai posibilitatea de a rezerva online terenul de fotbal sintetic în mai puțin de 30 de secunde, urmând să primești instant confirmarea pe email cu detaliile rezervării
  • poți veni cu prietenii la un meci de fotbal sau te poți înscrie la campionatele organizate de Vambos Romania și All Time Sport