REGULAMENT DE ORDINE INTERIOAR

Conditii generale

Avand in vedere situatia COVID 19 si pentru prevenirea infectarii cu COVID 19 /raspandirii virusului COVID 19 in intreg perimetrul bazei sportive cat si in zona de street food festival se aplica urmatoarele masuri :

 1. Riscurile ce revin in urma participarii la activitati sportive si la street food festival sunt in sarcina participantilor atat persoane fizice cat si societati de food.

 2. Accesul in perimetrul bazei sportive si in zona de food festival se face exclusive cu respectarea normelor legale de purtare a mastii si de distantare sociala

 3. Orarul de acces in perimetrul bazei sportive este : L-V 08-24; S-D 08-22

 4. Orarul de acces in perimetrul street food festival este : L-V 08-24; S-D 08-22

 5. Capacitatea street food festival este limitata iar perimetrul are acces controlat.

 6. Nu se va permite accesul persoanelor in stare de ebrietate

 7. Nu se va permite accesul persoanelor cu comportament indecent

 8. Nu se va permite accesul persoanelor care nu poarta in mod corect masca astfel incat sa acopere nasul si gura

 9. Nu se va permite accesul persoanelor cu o temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius

 10. Dupa accesul in perimetru, participantii , in mod obligatoriu se vor dezinfecta cu solutiile puse la dispozitie de organizator si se vor spala pe maini cu apa calda si sapun puse la dispozitie de organizator

 11. Accesul la toaleta se face conditionat cu purtarea mastii de protectie.

 12. Numarul maxim de persoane permis la o masa este 4 exceptie facand familiile cu mai multi membrii care au toti acelasi domiciliu.

 13. Deplasarea in incinta bazei sportive si in incinta street food festival se va efectua cu respectarea circuitelor de deplasare stabilite de organizator/administrator baza sportiva

 14. Se va pastra distantare sociala de 2 metrii intre participanti.

 15. Mesele din zona de street food nu au voie sa fie mutate din locul prestabilit de catre organizator.

 

Participantii, vizitatorii si toate persoanele care intra in perimetrul bazei vor avea o conduita sportiva si o atitudine civilizata in incinta bazei sportive, vor folosi in mod corespunzator facilitatile puse la dispozitie de Club Transilvania ( vestiare, dusuri, dulapuri, grup social, uscatoare par, parcare ).

Se vor folosi pantofi de sport cu talpa adecvata suprafetelor de zgura, terenurilor de fotbal sintetic si respectiv sala interioara fiind suprafata rapida.

Fumatul este interzis pe terenul de joc si in tribune, si permis doar in locurile special amenajate si terasa cu obligativitatea indepartarii chistoacelor de tigara in scrumiere/cosuri special amenajate – aruncarea chistoacelor de tigara pe jos se va sanctiona cu plata sumei de 500 lei

Consumul de bauturi alcoolice e permis exclusiv in incinta barului ,a terasei amenajate, si a spatiului de street food cu obligativitatea indepartarii ambalajelor de mancare si resturilor alimentare in cosurile/locurile special amenajate in acest sens – aruncarea ambalajelor si resturilor alimentare in alte locuri sau pe jos se va sanctiona cu plata sumei de 500 lei. Accesul auto este permis pana la prima parcare unde este afisat indicatorul ‘’acces autovehicule interzis ‘’.

Accesul cu animale pe terenuri, in sala sport si in bar este strict interzis. In zona de street food este permis accesul cu animale de companie doar in urmatoarele conditii :

 1. Animalul de companie va purta zgarda si lesa indiferent de talie, rasa.

 2. Persoana care insoteste animalul de companie va fi raspunzator pentru indepartarea excrementelor acestuia si pentru comportamentul animalului de companie. Neindepartarea excrementelor animalului de companie atrage sanctionarea cu plata sumei de 500 lei

Accesul cu biciclete este strict interzis in interiorul cladirii. Acestea vor fi lasate in suportul special amenajat pentru biciclete situat in fata portii de intrare pe terenurile de tenis.

Pentru pastrarea unui climat relaxant in perimetrul bazei sportive nu se vor folosi sisteme de propagare muzica altele decat cele ambientale ale bazei sportive (Se poate asculta muzica in sistem individual in casti insa fara a deranja alte persoane)

La partea de food se accepta sa se foloseasca sisteme de propagare muzica , cu conditia ca volumul sa nu depaseasca 70 decibeli in perimetrul bazei sportive distinct de zona de food. In caz de nerespectare se va sanctiona cu plata sumei de 500 lei.

Pentru pastrarea unui climat de siguranta pentru integritatea fizica a tuturor persoanelor din baza sportiva :

 • Pietonii vor circula exclusiv pe trotuare iar în lipsa acestora pe marcajele pentru trafic pietonal marcate pe asfalt

 • Pietonii nu vor staționa pe carosabil si nu se vor deplasa în fugă

 • Traversarea se va face numai prin locurile special amenajate (zebră)

 • Traversarea se face în pas vioi, numai pe marcajul pietonal, prin dreptul indicatorului “trecere de pietoni”.

 •  Pietonii pot traversa drumul cu marcaje (zebra) numai pe lătimea acestor marcaje!

Nerespectarea regulilor de deplasare a pietonilor atrage sanctionarea cu plata sumei de 500 lei

Se va respecta orarul rezervarilor pentru terenuri si linistea pentru desfasurarea activitatilor sportive.

 

Rezervari facilitati Club Transilvania

 

Plata abonamentului se va incasa la pretul valabil in momentul efectuarii platii. Music Record Production isi rezerva dreptul de a modifica pretul si tarifele contractelor in orice moment, fara o notificare prealabila pentru cei care beneficiaza de tarife preferentiale fara a depasi pretul cu ora listat pe pagina noastra. In cazul contractelor de abonament, orice modificare trebuie anuntata cu cel putin 10 zile inainte.

Pentru a obtine pretul redus de abonament, clientii trebuie sa achite suma totala pentru luna in curs conform tarifelor afisate pe pagina noastra: www.clubtransilvania.ro , inainte de a beneficia de facilitatile terenului sau a salii de sport.

In cazul neachitarii abonamentului la inceputul lunii, se va practica pretul cu ora afisat pe site-ul www.clubtransilvania.ro sau in incinta unitatii la avizier.

Toate rezervarile sub forma de abonament vor fi introduse in sistemul de rezervari online afisat pe site-ul www.clubtransilvania.ro.

Rezervarile ocazionale la facilitatile oferite se pot face doar in sistemul de rezervari online, cu 14 zile inainte, doar folosind plata cu cardul. Rezervarile pot fi anulate gratuit cu pana la 7 zile inainte de programarea stabilita, situatie in care se vor returna banii pe card.

In caz de vreme nefavorabila, rezervarile platite anticipat vor putea fi recuperate, in limita locurilor disponibile la terenuri si sala de sport, in termen de 30 de zile de la data in care s-a amanat rezervarea. Se considera vreme nefavorabila zilele in care din cauza conditiilor meteo ( ploi ,ninsori sau temperature scazute) terenurile sunt impracticabile si nu se pot desfasura activitati sportive. In zilele respective, terenurile sunt blocate rezervarilor din sistemul online. Conditiile de recuperare sunt prevazute la sectiunea de recuperari din acest regulament.

 

Conditi recuperare rezervari :

 

Tenis: Abonatul, are dreptul să recupereze de luni pana vineri in intervalul 08:00-21:00 sau in week-end in intervalul 08:00-22:00 în limita disponibilității, în termen de 30 de zile calendaristice, rezervarile neutilizate, din motive ce țin de decizii ale furnizorului sau meteorologice ( ploaie , ninsoare). Cluburile de tenis nu pot recupera orele.

Fotbal: Abonatul, are dreptul să recupereze de luni pana vineri in intervalul 08:00-19:00 sau in week-end, in intervalul 08:00-22:00 în limita disponibilității, în termen de 30 de zile calendaristice, rezervarile neutilizate, din motive ce țin de decizii ale furnizorului sau meteorologice ( ploi abundente, ninsoare abundenta, temperaturi scazute – 15 grade Celsius) Pentru situatia descrisa la rezervarile neutilizate vor fi comunicate la receptie. Incepand cu ziua urmatoare se vor efectua reprogramari la numarul 004-0730-690896.

In situatia unor norme imperative legislative care restrang sau fac imposibila utilizarea facilitilor inchiriate, în termen de 30 de zile calendaristice de la incetarea restrictiilor, Abonatul, are dreptul să recupereze în limita disponibilității, rezervarile neutilizate de luni pana vineri in intervalul 08:00-19:00 sau in week-end in intervalul 08:00-22:00 în limita disponibilității.

Orarul afisat pe site poate suferi modificari fara o notificare in prealabil in cazul unor sarbatori legale, evenimente, lucrari de mentenanta sau in cazul unor evenimente neprevazute ( intreruperea energiei electrice, intreruperea alimentarii cu apa, intreruperea alimentarii cu gaze ).

Accesoriile necesare desfasurarii jocului ( mingi, rachete tenis, palete tenis masa) pot fi inchiriate la cerere de la receptie ( bar ) in urma completarii unui tabel in care se va specifica numele pe care s-a facut rezervarea, obiectul si cantitatea inchiriata si se vor preda doar dupa semnare si achitarea contravolrii de inchiriere In cazul in care acestea se predau distruse, rupte sau deformate se va percepe contravaloarea costului de achizitie a obiectelor inchiriate.

Maieurile pentru fotbal se ofera gratuit insa se va percepe o garantie de 30 de lei pentru un set de maieuri (6-7 bucati ). Aceasta se va restitui odata cu predarea maieurilor la bar-receptie. In cazul in care din acestea lipsesc sau sunt distruse se va percepe un cost de 10 lei/bucata, Tva inclus inainte de returnarea garantiei.

 

Conditii specifice sala sport/terenuri

Clientii au obligatia de a peria terenul de tenis zgura inainte de a-l elibera.

Ora de tenis de camp tine 55 de minute, de la fix pana la fara 5 (pentru activitatile de pregatire teren : udare si periere)

Ora pentru activitatile desfasurate in sala sport (tenis, baschet, volei) tine 55 de minute, de la fix pana la fara 5, pentru a se putea face schimbul fileurilor.

Va rugam sa cereti ajutorul colegilor pentru aprinderea nocturnii, montarea/demontarea fileului de volei/tenis si punerea in pozitia de joc a panourilor de baschet. Distrugerea sau defectarea unor componente va duce la retinerea contravalorii reparatiei. In plus, nu raspundem pentru accidentarile rezultate in urma folosirii necorespunzator a echipamentelor din baza sportiva.

 

Garantia de sanatate si siguranta

Fiecare participant la activitatile sportive desfasurate in incinta Clubului Transilvania este responsabil in vederea asigurarii ca este capabil pentru sustinerea de efort fizic. Orice activitate fizica se desfasoara pe propriul risc. In unele cazuri precum inscrierea la cursurile individuale sau cursurile la grupe, administratia va cere completarea unui formular privind starea dumneavoastra de sanatate. In cazul persoanelor sub 18 ani cerem o adeverinta medicala in care se specifica ca persoana participanta la cursuri este clinic sanatoasa pentru desfasurarea de activitati sportive.

In cazul unei accidentari anterioare este indicat sa consultati un doctor pentru a va asigura ca sunteti capabili in practicarea de exercitii fizice si ca acestea nu sunt daunatoare pentru sanatatea, confortul si conditia fizica a dumneavoastra.

Este interzisa folosirea terenurilor si a salii de sport in cazul in care sunteti infectat cu o boala contagioasa, suferiti de infectii, inisponibilitate fizica precum rani deschise, entorse, rupturi de ligament, infectii care ar duce la discomfortul altor participanti la activitatile clubului precum si la inrautatirea starii de sanatate a dumneavoastra.

Va recomandam ca inainte sa folositi facilitatile Clubului Transilvania sa va familiarizati cu caile de evacuare in caz de urgenta. Este responsabilitatea fiecarui individ sa urmeze semnele directionale privind evacuarea in situatii de urgenta.

 

Obligatiile academiilor de fotbal:

 

 1. Copiii academiilor de fotbal care isi desfasoara antrenamentele in cadrul Club Transilvania au voie sa intre pe terenul rezervat doar incepand cu ora de la care este rezervat terenul .

 2. Copiii au voie sa foloseasca doar terenurile rezervate de catre academie.

 3. Parintii si antrenorii echipelor nu au voie sa intre cu masinile in parcarea private din incinta Club Transilvania chiar daca bariera este ridicata.

 4. Parintii nu au voie sa stationeze pe alee.

 5. Copiii au voie sa foloaseasca doar papuci special pentru minifotbal. Este strict interzis folosirea papucilor cu crampoane .

 6. Copiii nu au voie sa se joace cu mingea pe alee sau pe terasa.

 7. Este interzisa stationarea pe borduri si pe trotuare.

 8. Este strict interzis consumul de bauturi alcoolice in interiorul bazei sportive cu exceptia terasei special amenajate.

Nerespectarea acestor obligatii atrage dupa sine anularea contractului.

 

 

Dulapuri obiecte personale vestiare

Club Transilvania nu isi asuma raspunderea pentru bunurile si obiectele personale ramase in vestiare, terenuri si sala de sport. Obiectele personale se pot depozita in dulapurile din vestiare in urma achitarii unei garantii de 10 lei per dulap. Aceasta se va restitui in urma predarii cheii de acces la dulap. In cazul pierderii cheii se va percepe o taxa de 20 de lei.

Bunurile ramase in vestiare, sala de sport si terenuri vor fi donate dupa 30 de zile daca nu sunt revendicate in acest timp.

 

Raspunderea

Club Transilvania isi rezerva dreptul de a selecta clientela fara a tine cont de rasa, sex, varsta, religie, statut civil, orientare sexuala si nationalitate.

Club Transilvania nu isi asuma raspunderea pentru bunurile lasate in incinta clubului sau in masini in parcarea proprie.

In cazul in care Clubul Transilvania intra in posesia unor obiecte pierdute isi rezerva dreptul de a le pastra timp de 30 de zile in cutia cu obiecte pierdute.

 

Protejarea datelor personale

Datele colectate sunt folosite pentru a va putea identifica si urmari abonamentul dumneavoastra. Deasemenea pe langa datele personale ( adresa, CI, telefon si mail ) in unele cazuri va cerem si completarea unui formular privind starea generala de sanatate. Prin semnarea unui contract sau formular de inscriere la diverse clase sau cursuri, va exprimati consimtamantul de a pastra datele dumneavoastra pana la doi ani dupa incheierea colaborarii/abonamentului dumneavoastra. Deasemenea va dati acordul asupra informarii de catre MUSIC RECORD PRODUCTION SRL prin email/sms asupra modificarilor aparute in programul Clubului Transilvania.

 

CCTV

Proprietatea Clubului Transilvania este supravegheata video mai putin zona vestiarelor. Orice activitate ilegala in incinta Clubului poate fi urmarita pe sistemul de supraveghere video in vederea luarii de masuri legale de catre organele abilitate.

Procedura privind reclamatiile

Oricine este incurajat sa comenteze si sa reclame orice aspect in relatia cu Clubul Transilvania. Va puteti adresa personalului de la bar-recetie care are obligatia a va pune la dispozitie Caietul de sugestii si reclamatii pentru a va exprima in scris. Deasemenea puteti folosi si formularul de contact de pe site-ul www.clubtransilvania.ro sectiunea contact.

Toate plangerile scrise se vor analiza si cauta solutii pana la inchiderea si rezolvarea cazului respectiv.Acest regulament intern poate suferi modificari, adaugari de continut fara o notificare in prealabil. Orice modificare a regulamentului va fi afisata pe site si la avizierul unitatii.

 

FURNIZOR

 

SC MUSIC RECORD PRODUCTION SRL

 

 

 

REGULAMENT DE CIRCULATIE AUTO

LOCATIA CLUB TRANSILVANIACapitolul 1. Dispozitii generale

Art. 1 Prezentul Regulament stabileste regulile generale ce trebuie respectate de catre toti vizitatorii bazei sportive CLUB TRANSILVANIA administrata de SC MUSIC RECORD PRODUCTIONS SRL (denumita in continuare baza sportiva, Club Transilvania sau Administrator) si in special de catre conducatorii auto ce folosesc parcarea bazei sportive, in scopul utilizarii cat mai eficiente a locurilor de parcare existente si a fluidizarii traficului.

Art. 2 Aceasta parcare este proprietate privata in cadrul careia se aplica legislatia in vigoare cu privire la circulatia pe drumurile publice, respectiv Ordonanta de Urgenta nr. 195/2002 si Regulamentul pentru Aplicarea Ordonantei de Urgenta nr. 195/2002, precum si regulile ce urmeaza a fi mentionate mai jos.

Art. 3 Prin solicitarea de emitere a tichetului de acces in parcarea “ Club Transilvania”, conducatorul autovehiculului accepta si se obliga sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament.

Art. 4 CLUB TRANSILVANIA obliga la respectarea de catre fiecare persoana care acceseaza parcarea a reglementarilor legale de circulatie/de conducere precum si pe cele ale prezentului ansamblu de reglementari cu privire la parcare.

Art. 5 In sensul prezentului Regulament, locurile de parcare sunt spatiile special amenajate, delimitate perpendicular sau oblic fata de marginea partii carosabile.

Art. 6 Parcarea cu plata in spatiile special amenajate, prevazute in prezentul Regulament se bazeaza pe principiul tarifului orar, astfel cum este afisat la intrarea in parcare.

 

Capitolul 2. Obligatiile conducatorilor de vehicule care acceseaza parcarea

2.1. Conducatorul vehiculului trebuie sa respecte pe deplin prezentul regulament de functionare a parcarii, dupa cum a fost modificat sau revizuit periodic.

2.2. Parcarea vehiculelor:

• Fiecare conducator auto va parca autovehiculul astfel incat sa ocupe un singur loc de parcare si sa nu stanjeneasca ocuparea locurilor de parcare  invecinate.

• CLUB TRANSILVANIA isi rezerva dreptul de a delimita anumite zone din incinta parcarii in care se vor aplica reguli specifice ce exceed prezentul Regulament.

• Vehiculele vor fi parcate numai in locurile indicate si marcate in acest scop. Pentru buna desfasurare a circulatiei in interiorul parcarii, va rugam sa respectati indicatoarele si marcajele rutiere.

• Conducatorii vehiculelor nu vor opri sau nu isi vor lasa vehiculele parcate sau nesupravegheate:

1. in apropierea cailor de acces, intrarilor catre scari si iesirilor in caz de urgenta indiferent daca acestea sunt accesibile pietonal sau cu vehicul;

2. sau chiar si pe un loc de parcare obisnuit, in cazul in care ocuparea locului de parcare se face cu orice alt scop decat pe perioada de timp necesara pentru a beneficia de pe urma serviciilor puse la dispozitie de catre CLUB TRANSILVANIA

• Locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati vor putea fi utilizate doar de catre autovehiculele ce au afisat cardul-legitimatie eliberat de catre autoritatile competente, ce contine semnul international reprezentativ:

• Persoanele cu handicap ce detin cardul/legitimatia specifice au dreptul de a parca gratuit pe locurile special amenajate si inscriptionate. In acest sens, se va prezenta cardul-legitimatie, pentru persoane cu dizabilitati, reprezentantului CLUB TRANSILVANIA – la receptia din interiorul bazei sportive in vederea validarii tichetului de acces, implicit a tarifului pentru parcare. Folosirea cardurilor – legitimatii false in scopul obtinerii avantajelor mai sus mentionate se va reclama organelor de politie, iar conducatorul auto va fi obligat sa achite integral tariful de parcare.

 

2.3. Condusul prin parcare:

Viteza maxima de circulatie in parcarea exterioara este de 10 km pe ora.

Lungimea maxima admisa a vehiculelor este de 3,5 metri.

2.4. Conduita pe durata stationarii vehiculelor in parcare:

Conducatorul vehiculelor motorizate sau nemotorizate cu doua roti are obligatia sa le parcheze si sa le asigure in locurile special amenajate. Fiecare conducator de vehicul va mentine curatenia locului de parcare, nu va arunca articole din vehicul pe suprafata locului de parcare, nici nu va depozita orice fel de materiale pe aceasta.

Parcarea nu este un loc dotat pentru actiuni publicitare si prin urmare, nicio persoana care acceseaza parcarea nu va avea permisiunea sa intreprinda niciun fel de activitate publicitara de orice tip in interiorul parcarii.

Conducatorul vehiculului nu va executa lucrari de intretinere sau de reparatii pentru vehicule in timp ce se afla in interiorul parcarii.

Conducatorul vehiculului va respecta normele P.S.I. (Prevenirea si Stingerea Incendiilor) specifice, fiind direct raspunzator pentru eventualele prejudicii cauzate.

2.5. Interdictii:

Este interzisa:

➢ lasarea motorului vehiculului pornit (modul de incalzire), daca conducatorul  nu se afla in masina

➢ lasarea in interiorul masinii a animalelor nesupravegheate, substante inflamabile sau obiecte periculoase;

➢ lasarea minorilor nesupravegheati in parcare sau in autovehiculele parcate;

➢ intrarea in parcare a vehiculelor pentru efectuarea cursurilor de condus, asociate cu scolile de soferi;

➢ intrarea in parcare a vehiculelor motorizate cu gabarit depasit (cum ar fi, dar fara a se limita la: tractoare, camioane sau alte vehicule de mare tonaj), a autovehiculelor cu remorci sau ce depasesc o lungime de 5,5 m si a vehiculelor ce prezinta defectiuni vizibile sau care prezinta scurgeri;

➢ fumatul sau aruncarea tigarilor in parcare;

➢ fotografierea sau  filmarea profesionala in parcare, fara aprobarea prealabila in scris din partea administratiei Club Transilvania;

➢ intrarea in parcare, pe timp de iarna, cu zapada amplasata oriunde pe masina, care se va scurge ulterior in parcare;

➢ parcarea pe locurile destinate vehiculelor care apartin persoanelor cu handicap si care sunt marcate corespunzator de catre Club Transilvania, in cazul in care vehiculul parcat nu afiseaza la vedere cardul/legitimatia pentru persoane cu handicap conform Art. 65 din Legea nr. 448/2006;

➢ este interzisa orice manifestare zgomotoasa;

➢ este interzisa utilizarea parcarii pentru activitati periculoase, ilegale, imorale sau pentru practicarea cersetoriei;

➢ este interzisa parcarea pe spatiile verzi si pe aleile destinate pietonilor;

➢ organizarea in parcare a reuniunilor de natura politica, greve, manifestatie publica, activitati comerciale sau spectacole;

➢ sunt interzise activitatile de natura a genera perturbarea ordinii publice, pagube sau inconveniente atat parcarii cat si utilizatorilor acesteia;

➢ Este interzisa parcarea, daca utilizatorul autovehicolului nu foloseste facilitatile din incinta Club Transilvania ;

➢Este interzisa parcarea pe o perioada mai mare de 24 de ore pe locurile de parcare, iar conducerea Club Transilvania poate inlatura in incinta parcarii, pe cheltuiala conducatorului auto, orice autovehicul care depaseste acest termen.

2.6. Conducatorii autovehiculelor nu vor intra in parcare fara tichetul eliberat la deschiderea barierei, avand in vedere faptul ca iesirea din parcare este permisa numai dupa achitarea si validarea tichetului.

2.7. Eventualele avarii produse autovehiculelor proprii cat si a altor autovehicule sau instalatii de catre conducatorii auto, pe timpul deplasarii sau stationarii in incinta parcarii Club Transilvania, vor fi suportate de catre persoanele vinovate, cu excluderea raspunderii Club Transilvania. Contestatiile solutionarii eventualelor reclamatii cu privire la avariile produse autovehicolelor, furturi ori alte fapte ilegale produse in incinta parcarii Club Transilvania apartin Politiei.

2.8. Administratia bazei sportive isi rezerva dreptul de a interzice accesul in parcare persoanelor/conducatorilor auto, care nu respecta prevederile prezentului regulament.

 Capitolul 3. Blocarea vehiculului

3.1 Atrage dupa sine blocarea autovehiculului situatiile utilizarii non-contractuale a Parcarii si in urmatoarele cazuri: stationarea vehiculului in zonele nepermse, intr-un mod in care incomodeaza, blocheaza traficul sau ocupa locuri de parcare in zona CLUB TRANSILVANIA mai mult decat este permis prin prezentul regulament.

Autoritatile abilitate, Administratorul sau Persoanele imputernicite de Administrator sunt indreptatite sa blocheze autovehiculul pana la achitarea integrala de catre Utilizator a tarifelor datorate conform pct 3.4 de mai jos, avand acordul tacit al Utilizatorului in acest sens exprimat in conditiile pct I de mai sus.

3.2 Constatarea utilizarii non-contractuale a Parcarii se va face prin proces verbal incheiat de reprezentantii/imputernicitii Administratorului care identifica data si ora stationarii autovehiculului.

3.3 Blocarea vehicului nu exclude responsabilitatea persoanei care incalca Regulamentul sau proprietarului vehiculului, definite la pct I din Regulament.

3.4 Tarife:

 • 200 lei TVA inclus pentru autoturisme

 • 300 lei TVA inclus pentru autoutilitare

 • 400 lei TVA inclus pentru masini de tonaj greu : tiruri , platforme etc.

 

La valoarea mentionata se adauga cite 100 lei din ora in ora.

 

Pentru deblocare se adreseaza Receptiei Club Transilvania.

 

3.5 Efectuarea de reparatii (altele decit cele de urgenta ) va fi amendata cu 100 lei/autovehicul.

 

3.6 Spalarea autovehiculelor in incinta se va amenda cu 50 lei/autovehicul.

 

3.7 Tarifele indicate la pct.3.4, 3.5 si 3.6 trebuie platite la receptia Club Transilvania . Datele proprietarului sunt disponibile in procesul verbal de constatare a incalcarii Regulamentului. Recuperarea vehiculului imobilizat si plata tarifului de parcare se va face doar in timpul programului 9.00-16.00 de L-V

 

3.8 Persoana care incalca Regulamentul sau proprietarul vehiculului, in cazul incalcarii prevederilor Regulamentului, este obligat sa acopere toate costurile legate de pretentiile de despagubire din partea Administratorului, inclusiv, dar fara a se limita la cheltuielile judiciare, cheltuieli ocazionale de stabilire a identitatii persoanei care incalca Regulamentul sau a proprietarului vehiculului si de comunicare a somatiilor de plata.Capitolul 4. Programul de functionare a parcarii

4.1. Interval orar:

Intervalul orar in care este permis accesul in parcare este :

 • Luni-Vineri 08:00-00:00

 • Sambata-Duminica 08:00-22:00 

Exceptie de la acest interval orar fac doar vehiculele care apartin administratiei Club Transilvania.

Tichetul de parcare emis de sistem la intrarea in parcare reprezinta acreditarea timpilor de intrare si iesire ai unui anumit vehicul aflat in parcare. Tichetul de parcare va face dovada intrarii si iesirii oricarui vehicul care incalca protocolul mentionat mai sus.

4.2. Supravegherea respectarii programului de functionare a parcarii si mijloace de evidenta a respectarii orelor de intrare si iesire, intrarea si iesirea din parcarea Clubului Transilvania sunt atent monitorizate de catre un sistem de control acces parcare si de camerele de supraveghere cu care sunt dotate parcarile bazei sportive.

Camerele video sunt destinate exclusiv supravegherii fluxurilor de trafic, inregistrarile video nefiind disponibile publicului, ci numai autoritatilor competente, in conditiile legislatiei in vigoare.

4.3. In functie de gradul de ocupare a locurilor de parcare sau de alte situatii exceptionale, Club Transilvania poate restrictiona accesul in incinta parcarii.

 

Capitolul 5. Sisteme de plata. Abonamente

5.1. Tariful pentru parcare este de 3 lei/ ora (TVA inclus) si nu poate fi fractionat cu mentiunea ca primele 2 ore de stationare sunt gratuite. Orice diviziune a intervalului orar va fi tarifata luand in considerare tariful pentru 1 ora. Dupa achitarea tarifului, dreptul de parcare se anuleaza, iesirea din parcare realizandu-se in maxim 20 (douazeci) minute, in caz contrar se va datora tariful pentru inca 1 ora de de parcare.

 

5.2. Plata tichetului pentru parcare se va face prin intermediul casieriei sau a automatului amplasat la intrarea – iesirea din baza sportiva, prin intermediul monedelor sau bancnotelor, astfel: monedele sau bancnotele se utilizeaza direct la automat, unde se introduc atatea monede cat sunt necesare pana la concurenta sumei ce reprezinta tariful aplicabil.

5.3. Pierderea sau distrugerea tichetului de parcare atrage dupa sine plata unei taxe de 250 lei. Plata taxei se face la receptia Club Transilvania aflate in incinta bazei sportive. Fara a fi achitata taxa de 250 ron de catre vizitator, acesta nu va putea iesi din perimetrul parcarii bazei sportive.

5.4. Ruperea bratului barierei prin impactul cu autovehiculul se tarifeaza cu 500 lei (TVA inclus), la care se adauga cuantumul tarifului de parcare. 

5.5. Baza sportiva Club Transilvania nu face nicio precizare cu privire la numarul de locuri de parcare disponibile sau cu privire la locul de amplasare a acestora. 

 

Capitolul 6. Raspundere limitata

6.1. Baza sportiva Club Transilvania nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea civila sau penala pentru orice fel de paguba sau prejudiciu, aduse masinilor, vehiculelor motorizate sau nemotorizate, pentru bunurile lasate in interiorul acestora sau pentru pagubele cauzate din pricina blocarii / ridicarii lor, ca urmare a faptului ca sunt parcate in mod inadecvat sau ca sunt abandonate pe proprietatea Club Transilvania.

6.2. In plus, Club Transilvania recomanda fiecarui vizitator/client sa nu lase niciun articol de valoare in interiorul vehiculului, intrucat Club Transilvania nu asigura securitatea vehiculelor si prin urmare, nu poate fi raspunzator pentru orice paguba directa sau indirecta, pierderi civile, contraventii sau infractiuni care au loc in parcare.

 

6.3. Club Transilvania nu despagubeste niciun proprietar de vehicul abandonat in parcarea sa in cazul in care orice fel de paguba este cauzata de ridicarea vehiculului de catre compania care efectueaza manevrele de ridicare a vehiculului de pe spatiul in care fost abandonat.

 

Capitolul 7. Modificari

7.1. Prezentul Regulament de parcare poate fi modificat sau revizuit fara o notificare prealabila sau justificare din partea Club Transilvania. Noul ansamblu de reglementari va fi publicat in locul acestuia si va fi pus in aplicare din momentul publicarii in spatiul parcarii si pe website-ul: https://www.clubtransilvania.ro/ro/  

 

***

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la aceste regulament de parcare, va rugam sa contactati receptia din incinta bazei sportive.

Regulamentul intra in vigoare la publicarii pe site-ul https://www.clubtransilvania.ro si este opozabil tuturor utilizatorilor Parcarii.

 

 

Alte activități sportive

Unul din principalele avantaje ale Clubului Transilvania este generosul teritoriu de 5,5 ha pe care îl acoperă baza sportivă, suprafața fiind realmente înconjurată de natură. De aceea ne considerăm norocoși să putem găzdui și organiza evenimente în această veritabilă „oază de verdeață”. Cu toate că ne găsim la doar doi kilometri de centrul Clujului, ai impresia că te afli în natură, afară din oraș, departe de poluarea chimică și fonică. Club Transilvania oferă multiple posibilități de recreere atât în aer liber, cât și în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2.

Sala de sport este prevăzută cu:

 • 12 spaliere ideale pentru încălzire și antrenamente specifice
 • un teren de tenis de tip in doors, cu suprafață sintetică și rapidă, utilizabil și pentru tenis cu piciorul
 • un teren de volei modern, cu fileu reglabil pe înălțime, iar la cerere se poate pune la dispoziție și scaun pentru arbitru
 • două coșuri pliabile de baschet pe lateral și încă 8 coșuri dispuse pe lungimea sălii, ideale pentru antrenamente și încălzire
 • facilități pentru alte activități sportive precum arte marțiale, fotbal în sală, handbal, tenis de masă, tir cu arcul, badminton, gimnastică etc.

Tenis cu piciorul

 • activitățile care țin de acest sport se desfășoară pe terenurile de tenis special destinate acestui scop
 • suprafețele sunt acoperite cu zgură roșie
 • 4 dintre cele 9 terenuri sunt prevăzute cu instalație de iluminare nocturnă
 • terenurile de tenis dispun și de două tribune
 • terenurile sunt grupate si împrejmuite în raportul 4/4/1
 • sunt adaptate perfect pentru organizarea competițiilor sportive pentru adulți și pentru cei mici
 • suprafețele sunt deschise publicului începând din luna martie și până la jumătatea lunii noiembrie. Condițiile meteorologice pot determina unele modificări de orar
 • ca să rămâi în formă și în lunile de iarnă, te poți antrena în sala de sport dotată cu o suprafață rapidă pentru practicarea tenisului cu piciorul
 • poți rezerva terenul dorit direct de pe pagina de Facebook sau din modulul de rezervări online

Baschet

 • terenul de baschet este amplasat în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2
 • există două coșuri pliabile de baschet pe lateral și încă 8 coșuri dispuse pe lungimea sălii, ideale pentru antrenamente și încălzire
 • accesul în sala de sport se poate face direct de pe aleea din curte sau din clădire, ceea ce constituie un avantaj în timpul iernii
 • pe timp de iarnă sala este încălzită la temperatura de 14 C
 • accesul la vestiare este gratuit. Acestea sunt dotate cu toalete, dușuri și dulapuri pentru bărbați și femei
 • accesul la platforma de rezervări online este foarte facil

Volei

 • terenul de volei este amplasat în sala de sport cu o suprafață de aproximativ 600 m2
 • terenul dispune de un fileu de volei modern, reglabil pe înălțime. La cerere, punem la dispoziție și scaun pentru arbitru
 • accesul în sala de sport se poate face direct de pe aleea din curte sau din clădire, ceea ce constituie un avantaj în timpul iernii
 • pe timp de iarnă sala este încălzită la temperatura de 14 C
 • accesul la vestiare este gratuit. Acestea sunt dotate cu toalete, dușuri și dulapuri pentru bărbați și femei
 • accesul la platforma de rezervări online este foarte facil

Tenis

 • suprafețele sunt acoperite cu zgură roșie
 • 4 dintre cele 9 terenuri sunt prevăzute cu instalație de iluminare nocturnă
 • terenurile de tenis dispun de două tribune de la care poți urmări cele mai bune momente ale jocului
 • terenurile sunt grupate si împrejmuite în raportul 4/4/1
 • sunt adaptate perfect pentru organizarea competițiilor sportive pentru adulți și pentru cei mici
 • suprafețele sunt deschise publicului începând din luna martie și până la jumătatea lunii noiembrie. Condițiile meteorologice pot determina unele modificări de orar
 • 2-3 terenuri sunt închiriate în fiecare sezon unora dintre cei mai buni antrenori de tenis din Cluj care predau cursuri individual sau unor grupe de copii
 • ca să rămâi în formă și în lunile de iarnă, te poți antrena în sala de sport dotată cu o suprafață rapidă pentru practicarea tenisului
 • poți rezerva terenul dorit direct de pe pagina de Facebook sau din modulul de rezervări online

Fotbal

 • terenurile au, în general, dimensiunea de 40 x 20 m
 • există și un teren de fotbal sintetic cu suprafața de 60 x 40 m care se poate închiria la cerere
 • dispunem și de un teren cu dimensiunea de 70 x 50 m, cu iarbă naturală, ideal pentru o partidă de fotbal 9 la 9
 • terenurile sunt împrejmuite cu plasă de sârmă și dotate cu instalație de iluminare nocturnă
 • asigurăm o calitate foarte bună a gazonului și o aderență cât mai bună a suprafeței de joc pe toate terenurile utilizând granule de cauciuc de două ori pe lună
 • terenul de fotbal numărul 1, modernizat în anul 2020, a fost dotat cu un gazon de foarte bună calitate, în două culori
 • terenurile sunt ideale pentru turnee și cupe organizate în cadrul pasionaților de fotbal
 • îți punem la dispoziție o parcare generoasă, precum și accesul la vestiare cu dușuri și dulapuri pentru stocarea bunurilor personale
 • ai posibilitatea de a rezerva online terenul de fotbal sintetic în mai puțin de 30 de secunde, urmând să primești instant confirmarea pe email cu detaliile rezervării
 • poți veni cu prietenii la un meci de fotbal sau te poți înscrie la campionatele organizate de Vambos Romania și All Time Sport